Guide til flytning til AzeHosting

Brug eksisterende domæne og bibeholde fornyelse, ved selv at skifte navneserver til AzeHosting.

Vurder om du vil tilføje ekstra ydelser såsom anti-spam, telefonsupport. Bemærk at flytning af cPanel konto klares til 0 kr ved efterfølgende at oprette en support ticket. Læs mere i bunden
Derefter tryk fortsæt

læs og tryk accepter handelsbetingelser

brug rabatkoden ezhost for at spare 50 kr ved oprettelsen.

tryk bestilling

skriv dine personoplysninger.

betal regning

redeleger ved dk-hostmaster

opret ticket hos Azehosting og giv dem login'et til cPanel hos ezHost (bemærk det er ikke login'et til ezhost hjemmesiden men til cPanel hos ezHost)